Dişli Atatürk Ortaokulu

Telefon : 0272 622 30 01
WEB https://disliataturk.meb.k12.tr
Adres : DİŞLİ BELDESİ MALAZGİRT MAH. ALPARSLAN TÜRKEŞ BUL. ORTAOKUL NO: 17 İÇ KAPI NO: 1 BOLVADİN / AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Vizyonumuz Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.
MİSYON : Misyonumuz • Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Okulumuzun temel amacı ülkemize yaralı ülkesini seven iyi birer vatandaş yetiştirmektir. Bununla birlikte okuyup çeşitli meslek sahibi olmak isteyen öğrencilerimizin ufuklarını geniş tutmaya çalışarak öğrencilerimizin bir üst öğrenime hazırlanması başarı ile yapılmaktadır. Öğrencilerimizden Fen Lisesi,Öğretmen Lisesi, Anadolu Lisesi ve çeşitli meslek liselerine öğrenciler yetiştirilip yerleştirilmektedir.

Saatler : 08:35 15:40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ULAŞIM BELEDİYE ARAÇLARI İLE SAĞLANMAKTADIR
Yerleşim Yeri : Okulumuz Bolvadin İlçesine bağlı Dişli Kasabasında bulunmaktadır. Kasabamız İlçeye 8 km uzaklıkta şirin bir kasabadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 60 KM-8 KM
Kontenjan Bilgileri :